Dennis Schakel runt een vriendelijke praktijk voor podotherapie in Doetinchem. Hij heeft verschillende behandelmethoden om voet- en voet gerelateerde problemen op te lossen.

Hij zal vanaf 1 juli zijn praktijk op de Louise de Colignystraat 11 gaan voeren.

Dennis zijn kwalificaties

Dennis heeft zijn diploma voor podotherapie in 2004 behaald. Hij heeft nu 14 jaar ervaring in zijn eigen praktijk in Doetinchem. 

Wilt u meer weten klik hier. 

 


Wilt u misschien...

Een afspraak maken?

U kunt ons bellen voor een afspraak:

0314-325889. Wilt u liever een afspraak maken via de mail dan kan dat natuurlijk ook!

 

Klik op onderstaande button om naar het contactformulier te gaan.

Podotherapie voor iedereen!

Van baby's tot hun grootouders, Dennis heeft voor iedereen een behandeling. 

U kunt zonder verwijzing bij ons terecht. Lees hier meer.


Wilt u misschien...

Iets bespreken met Dennis?

Als u niet zeker weet of u een afspraak moet maken, bel Dennis dan, zodat hij kan aangeven of hij u kan helpen. 

Flexibele werktijden

Werkt u overdag, 's-avonds of in ploegendienst? Dennis probeert flexibel te zijn qua werktijden, zodat iedereen zonder problemen een afspraak kan maken.

 

Dennis kan u over het algemeen binnen een week ontvangen!


Wilt u misschien...

Een huisbezoek?

Is het lastig voor u om de praktijk te bezoeken, dan is het soms mogelijk dat Dennis bij u langs komt. Hieraan zitten wel extra kosten verbonden. 

 

Om alle spullen mee te nemen, is voor Dennis erg lastig. Daarom is het niet in alle gevallen mogelijk om bij u langs te komen. Wilt u hier meer over weten, bel Dennis dan. Vanzelfsprekende nazorg

 

Dennis wil zich verzekeren van de effectiviteit van de ingestelde therapie. Mochten de klachten onverhoopt nog niet zijn verholpen, belt of mailt u dan voor een controleafspraak.

Deze controle en verdere nazorg zijn natuurlijk bij uw behandeling inbegrepen.

 

Ook kan het zo zijn dat uw therapie niet meer het gewenste resultaat heeft na verloop van tijd. Dit komt vaak omdat uw lichaam zich aanpast aan de nieuwe situatie of de hulpmiddelen zelf slechter worden. Hulpmiddelen moeten daarom na een tijdje weer eens bijgesteld of vervangen worden. Wanneer is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Als richtlijn kunt u aanhouden dat na ongeveer twee jaar het plannen van een controle raadzaam is.