Dennis Schakel runt een kleine maar vriendelijke praktijk voor podotherapie in Doetinchem. Hij heeft verschillende behandelmethoden om voet- en voet gerelateerde problemen op te lossen. Vanaf 21 juni zal zijn praktijk op de Lorentzlaan 2 te vinden zijn. Hij deelt deze ruimte met kinderfysiotherapeuten Mary Broekhuijsen en Sebastiaan Vlake.

Dennis zijn kwalificaties

Dennis heeft zijn diploma voor podotherapie in 2004 behaald. Hij heeft nu 16 jaar ervaring in zijn eigen praktijk in Doetinchem. 

Wilt u meer weten klik hier. 

 


Wilt u misschien...

Een afspraak maken?

U kunt ons mailen voor een afspraak:

Klik op onderstaande button om naar het contactformulier te gaan.

Wilt u liever een afspraak maken via de telefoon dan gaat dit via een antwoordapparaat.
 

 

Podotherapie voor iedereen!

Van baby's tot hun grootouders, Dennis heeft voor iedereen een behandeling. 

U kunt zonder verwijzing bij ons terecht. Lees hier meer.


Wilt u misschien...

Iets bespreken met Dennis?

Als u niet zeker weet of u een afspraak moet maken, mail Dennis dan, zodat hij kan aangeven of hij u kan helpen. 

Flexibele werktijden

Werkt u overdag, 's-avonds of in ploegendienst? Dennis probeert flexibel te zijn qua werktijden, zodat u zonder problemen een afspraak kan maken.

 

 


Wilt u misschien...

Een huisbezoek?

Is het lastig voor u om de praktijk te bezoeken, dan is het soms mogelijk dat Dennis bij u langs komt. Hieraan zitten wel extra kosten verbonden. 

 

Om alle spullen mee te nemen, is voor Dennis erg lastig. Daarom is het niet in alle gevallen mogelijk om bij u langs te komen. Wilt u hier meer over weten, mail Dennis dan. Vanzelfsprekende nazorg

 

Dennis wil zich verzekeren van de effectiviteit van de ingestelde therapie. Mochten de klachten onverhoopt nog niet zijn verholpen, belt of mailt u dan voor een controleafspraak.

Deze controle en verdere nazorg zijn natuurlijk bij uw behandeling inbegrepen.

 

Ook kan het zo zijn dat uw therapie niet meer het gewenste resultaat heeft na verloop van tijd. Dit komt vaak omdat uw lichaam zich aanpast aan de nieuwe situatie of de hulpmiddelen zelf slechter worden. Hulpmiddelen moeten daarom na een tijdje weer eens bijgesteld of vervangen worden. Wanneer is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Als richtlijn kunt u aanhouden dat na ongeveer twee jaar het plannen van een controle raadzaam is.