Onze Praktijk in Doetinchem 

 

Adresgegevens

 

Lorentzlaan 2

7002 HB Doetinchem

 

e-mail kan via onderstaand contactformulier of naar:

info@podotherapieschakel.nl

 Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Dit is vanaf 21 juni ons nieuwe adres:

U rijdt in de richting van winkelcentrum overstegen langs het ulenhof college over de Boddens Hosangstraat (aan de noordoost kant van Doetinchem). Hier rijdt u de eerste weg rechts in en dan bevindt de praktijk zich vrijwel direct aan de rechter kant op nummer 2. Parkeergelegenheid is er aan de rechter zijkant van het gebouw. Telefoon:

 Momenteel is het praktischer als u een mail stuurt naar info@podotherapieschakel.nl of het bovenstaande contactformulier invult. Mocht u ons toch telefonisch willen bereiken dan gaat dit via een antwoordapparaat.

Vergoedingen:

Bent u benieuwd wat uw zorgverzekeraar dit jaar aan u vergoed? Bekijk dan het vergoedingenoverzicht van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Mocht uw verzekering hier toch niet vermeld worden, dan kunt u het beste even bellen naar uw zorgverzekeraar om te achterhalen of er een vergoeding voor podotherapie is. 

 

 Werktijden:

In verband met de huidige situatie ontvangt Dennis patiënten in principe op dinsdagavond, donderdagochtend of vrijdagochtend (tot 14:00).

Mocht het u binnen deze tijden écht niet schikken, dan kunt u altijd overleggen over verdere mogelijkheden.

Tijdens schoolvakanties is de mogelijkheid om te plannen soms ruimer.